tisdag 26 oktober 2010

buke me qumsht2 kommentarer:

  1. Të lumshin duart, sa të shijshme që janë dhe nuk duhet asgjë tjetër përpos një kafe ose një gotë çaji. Të fala

    SvaraRadera
  2. Po si gatuhen keto buk me qumsht,a po ne vend te ujit te qitet qumshti por i voket apo ashtu i ftohur????

    SvaraRadera