fredag 29 oktober 2010

embelsir me molla,
keksa
pete te mbushura te ferguara


petulla me molla (rec.Cekes)

embelsir me molla


paj me pem


file pule e mbeshtjellur ne pet
pite me molla
mantijakatmer perpeqonsdag 27 oktober 2010

embelsir kokra kefeje

Kokra kafeje


lulet e oborit ne korikkerlan me duqa


paste me sos spinaqi dhe biftek


krofne


embelsir me molla dhe mandelmassa


shishkebap me patate te ferguara


sallat me qep te reja dhe kos


pice

Gurabija suedeze