torsdag 25 november 2010

Zambaket me drendafila


Musak me perime


Kerlan me mille misriPeshk dhe patate te ferguara

Burek me mishe


Patellxhan te mbushur


Pite me laker turshiLazanje me mish te bluar


Tave pule me kos


Qofte ne sos te servuara me pire
Sallat me patellxhan


pitalkat by Minka


Tort qokllad