måndag 14 september 2009


Genci i vogel u be i madh e kreu gjimnazin ishte nje dite shume e veqat e pa haruar per mua ..i falenderoj te githe miqt qe na nderuan dhe e ndane gezimin me ne...
ishte me 5 qershor 2009....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar